top of page

MIJN WERKWIJZE ALS UITVAARTBEGELEIDER

Afscheid van iemand nemen is pijnlijk, maar als uitvaartverzorger ondersteun ik nabestaanden stap voor stap in deze tijd.
Samen komen we tot een passende uitvaart, zoals u het wil en zoals uw dierbare het gewild zou hebben. Persoonlijk en op maat.
Er zijn een aantal zaken om direct na het overlijden te regelen. De eerste stap is contact op met de huisarts of huisartsenpost. De huisarts geeft dan een schriftelijke verklaring van overlijden af.

pexels-pixabay-289323.jpg

DAG EN NACHT BEREIKBAAR

Ondertussen kunt u mij bellen, maakt het tijdstip niet uit. Ik ben hiervoor dag en nacht bereikbaar op 06-11316189. Vervolgens kom ik bij u langs wanneer het u uitkomt.


Waar de overledene ook is verzekerd, u bent vrij in het kiezen van een uitvaartbegeleider die bij u past.

Tijdens het eerste gesprek kom ik langs om de wensen rondom het afscheid te bespreken. Daarbij zorg ik voor een duidelijke begroting, zodat het afscheid past bij het budget, waardoor u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

In de dagen daarna werken we samen naar de dag van de uitvaart toe. Een afscheid dat persoonlijk voelt. Waar u,  ondanks het gemis,  met een goed gevoel op terugkijkt.

EEN AFSCHEID AFGESTEMD OP UW WENSEN

Als uitvaartbegeleider op maat is er veel mogelijk. U heeft de vrijheid om te bepalen hoe en waar de uitvaart plaatsvindt. Ik probeer me te verplaatsen in hoe de overledene in het leven stond, om een manier te vinden om het afscheid zo vorm te geven waar u uw dierbare in herkent.

JackyShoots-UitvaartDaniel-110.jpg
caleb-woods-VZILDYoqn_U-unsplash.jpg

AANDACHT VOOR IEDEREEN

Vooraf en tijdens de uitvaart is er veel ruimte en aandacht voor kwetsbare nabestaanden.  Zijn er nabestaanden met dementie? Of zijn er kinderen bij betrokken?

In deze situatie zoek ik met u open en creatief naar mogelijkheden die er zijn om hen bij de uitvaart te betrekken. Zodat ook zij zo goed mogelijk afscheid kunnen nemen van hun dierbare.

Werkwijze: Projecten
bottom of page