top of page
20190128-joke-10.jpg

OVER MIJ

Een overlijden brengt verdriet en gemis met zich mee. Een persoonlijk afscheid dat met zorg en aandacht geregeld is, kan daarbij veel troost bieden.

In een korte periode zijn er een hoop beslissingen te nemen en zaken te regelen. Daarom sta ik als uitvaartverzorger klaar om u hierin te begeleiden en werk uit handen te nemen. Samen zorgen we voor een waardig en mooi afscheid. In lijn met uw wensen en situatie.

Over mij: Over

BETROKKEN, ALTIJD KIJKEND NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN PASSEND AFSCHEID

Voordat ik uitvaartverzorger werd, werkte ik jarenlang in de transport en logistiek. Op papier een totaal ander werkveld, maar in beiden komen mijn passie voor mensen, m’n inlevingsvermogen en daadkracht terug.
Het is mijn missie om u te ontzorgen en te begeleiden om op een gedenkwaardige manier afscheid van een dierbare te nemen. Ik luister aandachtig wat u wilt en beschik over een groot empathisch vermogen om de nog onuitgesproken wensen te ontdekken.
U kunt bij mij terecht voor uitvaartzorg op maat. Dat betekent dat ik mijn uiterste best doe om er samen een persoonlijk afscheid van te maken.
Zo herinner ik me een familie van iemand die gek op pannenkoeken was. Dus werden er geen plakken cake, maar pannenkoeken geserveerd tijdens de afscheidsbijeenkomst. En u kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de uitvaart vast te leggen. Foto’s of een video kunnen veel steun geven tijdens het verwerkingsproces. Ik draag de mogelijkheden aan die passen binnen uw budget.
Ondanks het enorme verdriet, hoop ik dat u daardoor met een goed gevoel en warme herinneringen terug kijkt op het afscheid.

Meer over mijn werkwijze
Over mij: Tekst
JackyShoots-UitvaartDaniel-14.jpg
Over mij: Afbeelding

Bij Docendo heb ik de opleiding uitvaartondernemer en uitvaartverzorger afgerond. Ik ben blij dat ik dit betekenisvolle vak mag uitoefenen. Dordrecht is mijn uitvalsbasis, waardoor ik voornamelijk aan het werk ben in omliggende plaatsen als Rotterdam, Papendrecht en Zwijndrecht. Maar ook elders in Nederland kan ik uitvaarten begeleiden.

Over mij: Tekst
bottom of page